Indholdsfortegnelse:

Hvordan får du en kvittering fra Alaska Airlines?
Hvordan får du en kvittering fra Alaska Airlines?

Video: Hvordan får du en kvittering fra Alaska Airlines?

Video: Hvordan får du en kvittering fra Alaska Airlines?
Video: How to check in Alaska airline 2024, April
Anonim

Kvitteringer for tidligere reservationer eller servicegebyrer

  1. For mindre end 48 timer siden: Log ind på din Min konto-profil i sektionen "Mine ture" for at få en online Kvittering .
  2. I de sidste 12 måneder eller mindre: Ring til kundeservice på 1-800-654-5669.
  3. Inden for de sidste 12-18 måneder: Udfyld en anmodningsformular til billetkopi og betal et forskningsgebyr.

I betragtning af dette, hvordan får jeg gamle flybeviser?

Du kan hente oplysninger om en tidligere fløjet flyvningen ved at logge ind på din konto på southwest.com. Klik på Min konto, og gå derefter til fanen Mine ture. Du vil se din Forbi Ture og kan få købsoplysningerne til din flyvningen ved at klikke på rejsens navn. Du skal blot udskrive denne side som din Kvittering.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan får jeg mit Alaska Airlines boardingkort på min telefon? Når du har tjekket ind, enten via det app, online eller i en kiosk, skal du blot vælge det ' Boardingkort '-knappen. Så længe du har set dit mobile boardingkort mindst én gang fra din iPhone eller Android app, vil du kunne få adgang til den igen, uanset om du er online eller offline.

På samme måde, hvordan får jeg en kvittering fra American Airlines?

Kvitteringer. Du kan anmode om en Kvittering for de fleste billetter booket i de sidste 9 måneder. Indtast blot det 13-cifrede billetnummer og passagerens efternavn. Det kan tage op til 72 timer eller mere, før din transaktion vises.

Hvad er en passagerkvittering?

EN passagerkvittering er et skatterelevant papir, og det kan kun udskrives EN gang. Hvis en TA udstedte billetten og fakturerede billetten til dig med en faktura opkræver moms, originalen passagerkvittering (i det mindste som et princip) forbliver hos TA. Grundlaget for dit regnskab er TA'erne faktura.

Anbefalede: