Hvad er en periwinkle blomst?
Hvad er en periwinkle blomst?

Video: Hvad er en periwinkle blomst?

Video: Hvad er en periwinkle blomst?
Video: What is Periwinkle flower ? Plant with numerous Medicinal Benefits 2024, April
Anonim

Det periwinkle er en flerårig urt med blomster der kan blomstre hele året afhængigt af klimaet. Disse opdrættes ofte for deres unikke farver, lige fra hvid til grøn-gul og lavendel. Også omtalt som Lochnera rosea, Vinca rosea og Ammocallis rosea.

Hvad symboliserer periwinkle -blomsten heraf?

Den hvide Periwinkle blomst er et symbol på minder og evig kærlighed. Denne lille blomst kan være en perfekt bryllupsdekoration eller endda en smuk del af bryllupsbuketten. Som vi nævnte før, er Periwinkle blomst i nogle kulturer repræsenterer evig kærlighed og hengivenhed til nogen i evigheden.

Derudover, hvilken type plante er periwinkle? Periwinkle Blomsterinformation. Periwinkle (Catharanthus roseus) er en stedsegrøn staude i hundefamilien (Apocynaceae spp.), der vokser i det amerikanske landbrugsministerium plante hårdførhedszoner 9 til 11 og dyrket som etårig andetsteds.

Er periwinkle blomst derfor spiselig?

Der er ingen grund til at overveje Vinca større giftig. Catharanthus rosea (tidl Vinca rosea), Madagaskar periwinkle , indeholder en gruppe alkaloider, herunder vinchristin og vinblastin, som begge bruges til kemoterapi. Kemoterapi er selvfølgelig kontrolleret forgiftning.

Hvordan plejer du periwinkle blomster?

Periwinkle planter er lette at dyrke og omsorg til. Giv dem en veldrænet fugtig jord, masser af skarpt lys, varme temperaturer på 65° F og derover, og de vil klare sig vidunderligt ude på terrassen eller dækket som potteplanter.

Anbefalede: