Hvilken teknologi er et open source SIEM-system?
Hvilken teknologi er et open source SIEM-system?

Video: Hvilken teknologi er et open source SIEM-system?

Video: Hvilken teknologi er et open source SIEM-system?
Video: Информационная безопасность. Демонстрация работы SIEM-системы 2024, April
Anonim

OSSEC er en populær åben kildekode Host Intrusion Detection System (HIDS), der fungerer med forskellige betjening systemer , herunder Linux, Windows, MacOS, Solaris, samt OpenBSD og FreeBSD.

Desuden, er Wazuh en SIEM?

Et omfattende SIEM løsning Wazuh bruges til at indsamle, analysere og korrelere data med evnen til at levere trusselsdetektion, compliance-styring og hændelsesrespons. Det kan implementeres på stedet eller i hybrid- og cloudmiljøer.

Udover ovenstående, er AlienVault en SIEM? AlienVault Unified Security Management (USM) giver SIEM , sårbarhedsvurdering, aktivopdagelse, netværks- og værtsindtrængningsdetektion, slutpunktsdetektion og -respons (EDR), flow- og pakkefangst og filintegritetsovervågning (FIM) samt centraliseret konfiguration og administration.

I denne forbindelse, er AlienVault open source?

Alienvault OSSIM er en åben kildekode SIEM-værktøj, der bidrager med og modtager information i realtid om ondsindede værter for at hjælpe brugeren med at øge sikkerhedens synlighed og kontrol i netværket.

Hvad er SIEM-teknologi?

Inden for computersikkerhed, sikkerhedsinformation og event management ( SIEM ), kombinerer softwareprodukter og -tjenester sikkerhedsinformationsstyring (SIM) og sikkerhedshændelsesstyring (SEM). De giver realtidsanalyse af sikkerhedsadvarsler genereret af applikationer og netværkshardware.

Anbefalede: