Kan hydraulisk cement bruges udendørs?
Kan hydraulisk cement bruges udendørs?

Video: Kan hydraulisk cement bruges udendørs?

Video: Kan hydraulisk cement bruges udendørs?
Video: Гидроизоляция|Как сделать гидроизоляцию бетонного крыльца от А до Я 2024, April
Anonim

Cement alene er generelt Brugt som mørtel til at "lime" sammen murværksmaterialer som mursten, sten eller betonblok. Revner er især sandsynligt, hvis hydraulisk cement er anvendt fra fundamentets yderside; en ydre vandtætningsmembran er en meget bedre permanent løsning.

Hvad er hydraulisk cement god til i forbindelse med dette?

Hydraulisk cement er et produkt, der bruges til at stoppe vand og utætheder i beton- og murværksstrukturer. Hydraulisk cement bruges meget i byggeindustrien og forsegler strukturer under kvalitet og i situationer, hvor strukturer kan blive påvirket eller nedsænket i vand.

Man kan også spørge, vil hydraulisk cement binde sig til beton? Brug ikke Hydraulisk cement - Skuffet, husejeren vilje fjern kalken, mejsel revnen, og fyld den med hydraulisk cement . Imidlertid, hydraulisk cement har en svag bånd med beton , hvilket er grunden til, at revnen har brug for en omvendt V-rille for at holde den i. Derudover, hydraulisk cement er meget stiv.

På samme måde bliver det spurgt, udvider hydraulisk cement sig?

Hydraulisk cement udvider sig, efterhånden som det hærder. Det udvider, fordi cement indeholder ekspansive lerarter såsom bentonit og et par andre.

Knækker hydraulisk cement?

Hydraulisk cement er meget stiv. Desværre er fonde og deres revner fortsætte med at flytte, udvide og krympe. Denne bevægelse vil i sidste ende løsne eller sprække det ufleksible cement og utætheder kan opstå igen.

Anbefalede: