Hvad er push-fremstillingssystem?
Hvad er push-fremstillingssystem?

Video: Hvad er push-fremstillingssystem?

Video: Hvad er push-fremstillingssystem?
Video: Push- og pull-faktorer (Lang) 2024, April
Anonim

Den oprindelige betydning af skubbe og pull, som brugt i driftsledelse, logistik og supply chain management. I trækket system produktionsordrer begynder, når lagerbeholdningen når et vist niveau, mens den er på skubsystem produktionen begynder baseret på efterspørgsel (prognostiseret eller faktisk efterspørgsel).

Hvad er push -modellen i denne henseende?

PUSH MODEL ER MRP - MATERIALE KRAV PLANLÆGNING BASERET PÅ FORETASTED MARKET VÆKST BASERET PÅ HISTORISK VÆKST OG MARKEDSSTYRKE (% af MARKEDSANDELEN) SKUBBE PRODUCERER VARER BASEREDE PÅ EStimeret KUNDESPØRGSELSMØNSTER, SOM ER EStimeret UD fra TIDLIGERE OG NUVÆRENDE MARKEDSSTÆRKER.

På samme måde, hvorfor er Jit et pull-system? Det er en computerbaseret information system som styrer planlægning og bestilling. Dens formål er at sikre, at råvarer og materialer, der er nødvendige til produktion, er tilgængelige, når de er nødvendige. JIT kan betragtes som en ' trække ' aktivitet baseret på kundernes efterspørgsel i stedet for at skubbe produkter baseret på den forventede efterspørgsel.

Også spurgt, er lean fremstilling et push eller pull system?

Brug i Slank fremstilling Et mål i slank fremstilling er at bruge en hybrid skubbe - træk system . Det betyder, at: Byg ikke, før der er afgivet en ordre (hvad enten det er fra en ekstern eller intern kunde) Opbevar ikke produkter eller råvarer.

Er JIT push eller pull?

Overvej derefter et just-in-time system som et “ trække " system. I en skubbe systemet, forudsiger virksomheden efterspørgsel, udarbejder en produktionsplan og bestiller derefter input for at starte produktionsprocessen. Beholdningen "skubbes" gennem systemet til kunden. I en trække systemet, venter virksomheden på at modtage en kundeordre.

Anbefalede: