Hvad er truckers Uniform Intermodal Interchange-godkendelse?
Hvad er truckers Uniform Intermodal Interchange-godkendelse?

Video: Hvad er truckers Uniform Intermodal Interchange-godkendelse?

Video: Hvad er truckers Uniform Intermodal Interchange-godkendelse?
Video: 'The Five' advise Justin Trudeau on how to end trucker protests 2024, April
Anonim

Truckers Uniform Intermodal Interchange -godkendelse (UIIE-1, CA23-17 eller TE23-17B) Dette er et hold harmløst godkendelse der skal indgå i politikken for autoansvar. Enhver af nedenstående påtegninger er acceptabelt, men den nyeste version skal bruges.

På denne måde, hvad er intermodal udveksling?

“ Udveksling ”Betyder handlingen med at levere intermodal udstyr (IME) til en biltransportør i henhold til en IME udveksling aftale med det formål at transportere udstyret til lastning eller losning af enhver person eller omplacering af udstyret til fordel for udstyrsleverandøren.

For det andet, hvad er en UIIA -godkendelse? Aftalen om ensartet intermodal udveksling og adgang til faciliteter ( UIIA ) giver motorkøretøjer adgang til udstyr og faciliteter på jernbaner, havtransportører og udstyrsleasingvirksomheder med en enkelt branchestandardudvekslingskontrakt.

Udover ovenstående, hvad er trailerudvekslingsforsikringsdækning?

Definition. Trailer Interchange Forsikring - en type dækning tilgængelig under enten vognmændene eller bilselskabets politikformular, der dækker forsikredes juridisk ansvar for skader på trailere af andre. Dækning er også tilgængelig, ved påtegning, under business auto policy (BAP).

Hvad er UIIA -certificering?

UIIA er et akronym for Uniform Intermodal Interchange og Faciliteter Adgangsaftale en standard branchekontrakt mellem vognmænd/drayage selskaber og vand-/jernbanevogne og leasingselskaber (udstyrsudbydere).

Anbefalede: