Fungerer Trusteer Rapport med Windows 10?
Fungerer Trusteer Rapport med Windows 10?

Video: Fungerer Trusteer Rapport med Windows 10?

Video: Fungerer Trusteer Rapport med Windows 10?
Video: Запросите разрешение от TrustedInstaller удаляем папку Windows 2024, April
Anonim

Det Rapport websted (https:// www. tillidsmand .com/support/supported-platforms) angiver, at de har en Windows 10 version, men kun forIBM -sikkerhed Trusteer Rapport hvilket formodentlig ikke er aversion brugt af vores banker.

Har jeg på samme måde brug for Trusteer Rapport?

Du bør brug Trusteer Rapport selv hvis din computer kører den mest opdaterede antivirusløsning. Antivirus, firewalls og anden sikkerhedssoftware er vigtig, men desværre ikke effektiv nok. Tillidsmandsrapport beskytter også din online kommunikation og forhindrer malware i at manipulere med dine transaktioner.

Man kan også spørge, hvorfor er Trusteer Rapport på min computer? Tillidsmandsrapport er et gratis sikkerhedsværktøj, der bliver promoveret af banker til netbank. Trusteer Rapport er en browserudvidelse, der kan hjælpe med at få øje på sådanne phishing-sider. Det kan dog også skabe konflikter med din eksisterende sikkerhedssoftware og bremse eller nedbryde din webbrowser.

Hvilke banker bruger Trusteer Rapport med dette i betragtning?

Trusteer Rapport (som er installeret på din computer under navnet Trusteer EndpointProtection ”) er et stykke sikkerhedssoftware fra IBM, der har til formål at gøre din netbank mere sikker ved at se falske bankwebsteder, opsnappe e-mails, der indeholder vildledende links til falske bankwebsteder og så videre.

Skal jeg afinstallere Trusteer Rapport?

Vi gør anbefaler stærkt, at du gør ikke fjern Rapport og kontakt Tillidsmand Support ved at klikke her. Hvis Rapport forstyrrer andre programmer, eller du mener, at det forårsager et problem, vil det være tilrådeligt at stoppe Rapport og kontakt vores support.

Anbefalede: