Hvad er effekten af excentrisk belastning på søjle?
Hvad er effekten af excentrisk belastning på søjle?

Video: Hvad er effekten af excentrisk belastning på søjle?

Video: Hvad er effekten af excentrisk belastning på søjle?
Video: Eccentric Loading - Theories of Elastic Failure - Strength of Materials 2024, April
Anonim

Stigning i excentrisk belastning øger den aksiale belastning og det øjeblik, der virker på kolonne . Dette gør kolonne at bøje yderligere øge bøjningenaf kolonne.

På denne måde, hvad er en excentrisk belastning?

excentrisk belastning . EN belastning på en søjle eller pilewich, der er usymmetrisk i forhold til midteraksen, hvilket frembringer derfor et bøjningsmoment.

Man kan også spørge, hvad er excentrisk belastningsøvelse? An excentrisk sammentrækning er bevægelsen af en aktiv muskel, mens den forlænges under belastning . Excentrisk træning gør gentagne gange excentrisk muskelsammentrækninger.

Også spurgt, hvad er den aksiale belastning?

An Aksial belastning er en kraft, der administreres langs en akse. Aksial belastning opstår, når et objekt er indlæst så kraften er normal i forhold til den akse, der er fastgjort, som det ses på figuren. Når statik tages i betragtning, skal kraften ved væggen være lig med den kraft, der påføres delen.

Hvad er direkte stress?

Stress som er normale for det plan, hvorpå de virker Direkte belastninger og de er eithertensile eller komprimerende. Belastningen transmitteret over ethvert sektion divideret med tværsnitsarealet kaldes Stress.

Anbefalede: