Hvilken ubåd blev brugt i k19?
Hvilken ubåd blev brugt i k19?

Video: Hvilken ubåd blev brugt i k19?

Video: Hvilken ubåd blev brugt i k19?
Video: A Brief History of: The K-19 Reactor Incident (Short Documentary) 2024, April
Anonim

Den aktuelle K-19 var et ballistisk missil i hotelklasse undervandsbåd . Det sub brugt i filmen er et modificeret Juliet-klasse guidet missil undervandsbåd.

Heraf, hvor er ubåden K 19?

På 19 april 1990 undervandsbåd blev taget ud af drift og blev i 1994 overført til reparationsværftet ved Polyarny. I marts 2002 blev det bugseret til Nerpa Shipyard, Snezhnogorsk, Murmansk, for at blive skrottet.

Hvor blev k19 The Widowmaker desuden optaget? K-19: Enkeren var filmet i Canada, nærmere bestemt Toronto, Ontario; Gimli, Manitoba; og Halifax, Nova Scotia. Producenterne gjorde nogle anstrengelser for at arbejde med den oprindelige besætning af K-19 , der tog undtagelse fra den første version af scriptet, der var tilgængelig for dem.

På samme måde spørger du måske, om K 19 The Widowmaker er baseret på en sand historie?

K - 19: Enkemageren er baseret på den sand historie om en næsten katastrofe ombord på Sovjetunionens første atomballistiske ubåd. Den opdeler ubådens karriere i 10 kapitler – fra dens hastige udvikling og sjuskede konstruktion i 1958 til dens nedlæggelse i 1991 og endelig destruktion i 2002.

Hvad skete der med besætningen på K 19?

Fjorten andre døde inden for to år. Resten har haft smerter i brystet, følelsesløshed, kræft og nyresvigt for at minde dem om det hvad skete der 4. juli 1961 ombord på Sovjetunionens første ballistiske atomubåd. Det mandskab afværgede katastrofen først efter rigning af et interimistisk kølesystem ved hjælp af ubådens drikkevand.

Anbefalede: