Hvorfor var sukkerrør vigtigt i Columbian Exchange?
Hvorfor var sukkerrør vigtigt i Columbian Exchange?

Video: Hvorfor var sukkerrør vigtigt i Columbian Exchange?

Video: Hvorfor var sukkerrør vigtigt i Columbian Exchange?
Video: The Columbian Exchange: Crash Course World History #23 2024, April
Anonim

Mange frigivne slaver blev ansat til lave lønninger, men tusinder af nye arbejdere blev hentet fra Indien, Kina og S. E. Asien til sukkerrør plantager i Amerika. Så sukkerrør var en major komponent af Columbian Exchange og desværre den grundlæggende vare til stimulering af den amerikanske slavehandel.

Hvad blev sukkerrør desuden brugt til i den colombianske børs?

Sukkerrør blev oprindeligt dyrket med det formål at tygge i Sydøstasien. Stilkenes svær blev fjernet, og vævene blev tygget. Produktionen af sukker blev først opdaget i Indien ved at koge saften.

På samme måde, hvordan påvirkede sukkerrør den nye verden? Så, sukkerrør blev brugt til at handle og tjene penge på. Sukkerrør fik sin første optræden i Ny verden i 1492, da den kom fra sit hjemland, Sydøstasien. Fra Sydøstasien blev det bragt til Ny verden på Christopher Columbus 'skib under sin rejse til Den Dominikanske Republik.

Derfor, hvorfor er sukkerrør så vigtigt?

Sukkerrør produkter som sukker og gærede produkter er meget vigtigt ved fremstilling og konservering af forskellige former for medicin som sirup, væsker; kapsler osv. Sukkerrør giver en juice, som bruges til at lave hvid sukker , og jaggery (gur) og mange biprodukter som bagasse og melasse.

Hvornår spredte sukker sig gennem Columbian Exchange?

Det var tæmmet i Ny Guinea før 8000 f. Kr., men ved 350 f. Kr. det var en vigtig ingrediens i Indiske eliteretter, hvorfra det spredning til Middelhavet i det ottende århundrede e.d. når ekspanderende araber bar det så langt vest som Spanien og Morrocco.

Anbefalede: