Hvad er et eksempel på et mikrosystem?
Hvad er et eksempel på et mikrosystem?

Video: Hvad er et eksempel på et mikrosystem?

Video: Hvad er et eksempel på et mikrosystem?
Video: 5 Minute Guide to Human Organ-on-Chip Studies: Cells, Tissues, Organs and Multi-Organ Experiments 2024, April
Anonim

Mikrosystemer inkluderer barnets familie, skole, jævnaldrende og kvarter. Mikrosystemer omfatter også sport og aktiviteter, såsom karatetimer eller pigespejdere. Det mikrosystem indeholder tovejsforhold. Til eksempel , et barn er i stand til aktivt at danne sociale relationer med andre børn i ballettimerne.

Når vi holder dette for øje, hvad er et eksempel på et mesystem?

Den solbrune cirkel viser mesosystem , som indeholder interaktioner mellem to mikrosystemer. An eksempel på et mesosystem får dine forældre (familiemikrosystem) til at lede en skoletur (skolemikrosystem). An eksempel af et exosystem er en familievens død.

Hvad er et mikrosystem ifølge Bronfenbrenner desuden? En komponent i den økologiske systemteori udviklet af Urie Bronfenbrenner , begrebet mikrosystem beskriver de personer, grupper og institutioner, der direkte påvirker et barns udvikling.

Hvad er også et mikrosystem i børns udvikling?

Urie Bronfenbrenner og Børns udvikling . Det mikrosystem er det lille, umiddelbare miljø barn bor i. Børn mikrosystemer vil omfatte alle umiddelbare relationer eller organisationer, de interagerer med, såsom deres nærmeste familie eller omsorgspersoner og deres skole eller dagpleje.

Hvad er forskellen mellem Microsystem og Mesosystem?

Det mikrosystem er den mest indflydelsesrige, har det nærmeste forhold til personen og er den, hvor der sker direkte kontakt. Det mesosystem består af interaktioner mellem en persons mikrosystemer . Det exosystem påvirker en person indirekte uden deres direkte inddragelse.

Anbefalede: