Hvad laver bankfilialledere?
Hvad laver bankfilialledere?

Video: Hvad laver bankfilialledere?

Video: Hvad laver bankfilialledere?
Video: Nana - Hvad laver i? 2024, April
Anonim

Bankkontorchefer tjen en gennemsnitlig årsløn på $123.365. Lønningerne starter typisk fra $65.176 og går op til $233.502.

Desuden hvor meget tjener bankfilialchefer?

En erfaren Filialchef , Bankvirksomhed med 10-19 års erfaring tjener en gennemsnitlig samlet kompensation på $ 60, 140 baseret på 1, 692 lønninger. I deres sene karriere (20 år og derover), ansatte tjene en samlet kompensation på $ 62, 333.

For det andet, hvor meget tjener realkreditafdelingsledere? Gennemsnittet betale for en MortgageBranchManager er {{ betale }} Per time. Gennemsnittet betale fora Realkreditleder er $55.000 om året.

Ligeledes, hvad laver en filialleder i en bank?

EN bankfilialchef er en person, der er ansvarlig for drift, administration, markedsføring, uddannelse, udlån og sikkerhed for en lokal bankfilial.

Hvad skal jeg læse for at blive bankdirektør?

Karrierekrav At være en bank afdeling Manager , du har brug for en bachelorgrad i regnskab, forretningsadministration eller finansiering. Du har også brug for mindst fem års erfaring med finansielle tjenester, herunder tidligere erfaring som låneofficer, finansanalytiker eller assistentfilial Manager.

Anbefalede: