Kan du bruge spiritus til at rengøre plastik?
Kan du bruge spiritus til at rengøre plastik?

Video: Kan du bruge spiritus til at rengøre plastik?

Video: Kan du bruge spiritus til at rengøre plastik?
Video: Den 21. februar må du ikke tage disse ting og genstande ud af huset. Folkevarsler på Zakhar Serpovi 2024, Kan
Anonim

ALDRIG brug en tør klud til rent plastik - det her vilje kun sætte ridser i den. Hårde kemikalier som f.eks metyleret spiritus , mineralsk terpentin og malingfortyndere vilje kun forårsage plast at misfarve og ridse over tid.

Kan du bruge white spirit til at rengøre plastik under hensyntagen til dette?

hvid ånd kan bruges på glas el plast rammer. det er dog et spadestik at pudse op. brug en grim type renere på pletter.

hvad kan jeg rengøre plastik med? Til rent plastik , bland lige dele hvid eddike og vand i en beholder. Påfør derefter blandingen på plastik og gnid det ind ved hjælp af en ren klud eller svamp. Når du er færdig, skal du skylle plast af med vand. Du kan også rent plastik ved hjælp af en pasta lavet af 3 dele bagepulver og 1 del vand.

Kan du på denne måde bruge spiritus til at rense sår?

Methyleret spiritus er en god rengøring agent. Dette er det brune præparat, der ofte findes i små plastflasker på apoteker. Det bruges til huddesinfektion som angivet ovenfor for mindre nedskæringer , og græsser.

Vil mineralsprit spise gennem plastik?

Mineralsk spiritus (aka malingsfortynder) er ikke godt for ABS plast , HDPE og EPDM. Linolie er ikke godt for EPDM, gummi og neopren. Ethylalkohol (den slags du kan drikke) vilje opløse polyurethan, men er stort set OK til alt andet.

Anbefalede: