Hvad er ordet for en, der er sponsoreret?
Hvad er ordet for en, der er sponsoreret?

Video: Hvad er ordet for en, der er sponsoreret?

Video: Hvad er ordet for en, der er sponsoreret?
Video: Disse fire ord blokerer enhver sætning fra fjenden. Magien ved magiske ord 2024, Kan
Anonim

sponsee. Navneord. (flertal sponsees) En der er sponsoreret.

Desuden, hvad kalder man en person, der er sponsoreret?

Sponsorering af noget (eller nogen) er handlingen om at støtte en begivenhed, aktivitet, person eller organisation økonomisk eller gennem levering af produkter eller tjenester. Den person eller gruppe, der yder støtten, i lighed med en velgører, er kendt som sponsor.

Ligeledes, hvordan bruger du ordet sponsor? Eksempler på sponsor i en sætning har jeg over 50 sponsorer til næste uges løb. Hende sponsorer omfatte et større sneakerfirma. Han gik med til at være min sponsor så jeg kunne være med i klubben. Senatoren er en sponsor af det fremsatte lovforslag.

Hvad er den modsatte betydning af sponsor i denne forbindelse?

Modsat af en person, der økonomisk støtter eller er velgørende for en sag, organisation eller land. Modsat af en, der giver en donation. Udsagnsord.

Hvad er en sponsoraftale?

EN Sponsoraftale (eller kontrakt ) regulerer retsforholdet mellem en Sponsor og dem, der er berettiget til at håndhæve Sponsorat forpligtelse. Den har en række vilkår og betingelser, der aftaler en tjeneste (eller tjenester) mod et gebyr. Definitionen af fordele for sponsor . Eventuelle betalinger i henhold til kontrakt.

Anbefalede: