Har Bunnings toiletter?
Har Bunnings toiletter?

Video: Har Bunnings toiletter?

Video: Har Bunnings toiletter?
Video: Dug Up Siren Head - Experiment!!! 2024, Kan
Anonim

Bunnings er smart designet, så du kan tage hele familien med, og der vil være ting af interesse for alle. Bunnings butikker er også indrettet med offentlige toiletter fordi en lang shoppingtur muligvis har brug for et komfortstop.

Monterer Bunnings toiletter med hensyn til dette?

Installation af en Bunnings toilet vil koster $ 275 (plus omkostninger på toilet suite), som inkluderer fuld bortskaffelse af den gamle enhed. Den fås på tværs af hele spektret af back-to-wall og close coupled toiletter i Bunnings rækkevidde.

Udover ovenstående, har du brug for en blikkenslager til at installere et toilet? Lej en blikkenslager til udskiftning din toilet Før ansættelse af en blikkenslager til at installere et toilet eller gør ethvert arbejde i dit hjem, bekræft passende licens og forsikring. De fleste stater kræver blikkenslagere at få licens, og det er altid en god idé at sikre, at en entreprenør har en passende ansvarsforsikring.

Har Bunnings desuden et badeværelse?

Badeværelse på Bunnings Lager | Bunnings Lager.

Hvilken type toilet har jeg?

At finde din toilet producent og/eller modelnummer: Fjern forsigtigt toilet tanklåg og sæt det forsigtigt på gulvet med bunden opad. Se efter producentens navn eller et nummer på undersiden af vandtankens låg.

Anbefalede: