Hvad er forskellen mellem salgskvittering og faktura i QuickBooks?
Hvad er forskellen mellem salgskvittering og faktura i QuickBooks?

Video: Hvad er forskellen mellem salgskvittering og faktura i QuickBooks?

Video: Hvad er forskellen mellem salgskvittering og faktura i QuickBooks?
Video: QuickBook Online vs. QuickBooks Desktop: What's The Difference? 2024, Kan
Anonim

Forskellen mellem salgskvittering og faktura i QuickBooks Online. Hvad er det forskel mellem -en salgskvittering og en faktura i QuickBooks Online? Salgskvitteringer bruges generelt, når betalingen modtages med det samme, hvorimod fakturaer bruges, når betalingen modtages senere.

Spørgsmålet er også, hvad er forskellen mellem en salgskvittering og en faktura?

An faktura bruges, når din kunde accepterer at betale dig senere. Du kan oprette vilkår for at angive, hvor lang tid kunden skal betale. Hvis de ikke betaler inden for den angivne frist, vil deres faktura er forfalden. EN salgskvittering bruges, når din kunde betaler dig på stedet for varer eller tjenester.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan matcher jeg en salgskvittering med en faktura i QuickBooks? Vælg navnet på kunden, betalingsdato og betalingsmetode. Indtast betalingsbeløbet. Vælg faktura at anvende betalingen på. Klik på Gem.

Vedr.: afstemning af faktura med en betalt salgskvittering

  1. Søg og åbn salgskvitteringen.
  2. Klik på Mere, og vælg derefter Ugyldig eller Slet.
  3. Klik på Ja.

Under hensyntagen til dette, hvad er lighederne og forskellene mellem en faktura og en salgskvittering i QuickBooks?

De registrerer begge de samme oplysninger: SALG . Fakturaer optage salg på periodiseringsbasis, salgskvitteringer optage salg på en kontanter basis. An faktura registrerer salg som indtægt og øger tilgodehavender, som af datoen af det faktura , selvom du ikke har modtaget BETALINGEN for salg.

Hvad er en salgskvittering i QuickBooks?

EN salgskvittering er et dokument, der giver kunderne en detaljeret beskrivelse af de produkter eller tjenester, de har købt hos dig. Hvis du modtager en betaling fra en kunde på tidspunktet for salg , så ville du oprette salgskvittering i QuickBooks at optage både salg og betaling.

Anbefalede: