Hvad er formålet med en kravsporbarhedsmatrix?
Hvad er formålet med en kravsporbarhedsmatrix?

Video: Hvad er formålet med en kravsporbarhedsmatrix?

Video: Hvad er formålet med en kravsporbarhedsmatrix?
Video: Hvad er formålet med ægteskab | Epsiode # 1 | Ulama Session med Shaykh Abu Muhammad 2024, Kan
Anonim

Det Krav Sporbarhedsmatrix (RTM) er et dokument, der linker krav under hele valideringsprocessen. Det formål af Krav Sporbarhedsmatrix er at sikre, at alle krav defineret for et system testes i testprotokollerne.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er kravsporbarhedsmatrix med eksempel?

Krav Sporbarhedsmatrix er midlet til at kortlægge og spore alle klientens krav med testcaserne og opdagede defekter. Det er et enkelt dokument, der tjener hovedformålet med, at ingen testcases går glip af, og derfor er alle funktionaliteter i applikationen dækket og testet.

Ved også, hvad er en testsporbarhedsmatrix? Sporbarhedsmatrix eller software test af sporbarhedsmatrix er et dokument, der sporer og kortlægger forholdet mellem to grundliniedokumenter. Dette inkluderer en med kravspecifikationerne og en anden med prøve sager.

Man kan også spørge, hvad er RTM, og hvorfor det bruges?

I et softwareudviklingsprojekt, Requirements Traceability Matrix ( RTM ) er et dokument, som er Brugt at validere, at alle kravene er knyttet til testcases. Dette er med til at sikre, at alle kravene bliver dækket i testfasen.

Hvad er de fire typer kravsporbarhed?

- Tilbage fra sporbarhed : Linker til krav til dokumentkilden eller personen, der har oprettet den. - Frem fra sporbarhed : Link til krav til design og implementering.

Anbefalede: