Hvilken beskriver den økonomiske rolle, en producent spiller?
Hvilken beskriver den økonomiske rolle, en producent spiller?

Video: Hvilken beskriver den økonomiske rolle, en producent spiller?

Video: Hvilken beskriver den økonomiske rolle, en producent spiller?
Video: Kom godt i gang: Hvilken pladespiller skal jeg vælge? 2024, April
Anonim

Producenter lave de varer og tjenester, der sælges i økonomi . De giver også job til folk, der laver produkterne, eller som leverer tjenesterne. Producenter omfatter virksomheder, regeringen og enkeltpersoner. Et eksempel af -en producent er General Motors.

På samme måde kan du spørge, hvilken beskriver en forbrugeres økonomiske rolle?

Det forbruger er en person, der betaler nogle penge for den ting, der kræves for at forbruge varer og tjenester. Som sådan, forbrugere spille en vital rolle i økonomisk en nations system. Uden forbruger efterspørgsel, ville producenterne mangle en af de centrale motiver til at producere: at sælge til forbrugere.

På samme måde, hvad er en producents primære rolle? Producentens ansvar Under produktionstilbud rådgive og logge på alle major kreative beslutninger. Håndtere al logistik og forretningsdrift. Overvåge alle aspekter af fysisk produktion gennem produktionspersonale. Sørg for, at en produktion er planlagt og under budget.

Hvilken rolle spiller producenterne i økonomien?

Producenter er meget vigtige i en økonomisk system. Producenter lave de varer og tjenester, der sælges i økonomi . De giver også job til folk, der fremstiller produkterne, eller som leverer tjenesterne. Producenter omfatter virksomheder, regeringen og enkeltpersoner.

Hvilke forbrugerindflydelser er repræsenteret?

Pris, kvalitet, forfremmelse, personlig indflydelse , indkomst, alder, demografi påvirker adfærd produktvalg for forbruger . Forbrugerindflydelse repræsenteret ved at bevare ressourcer: Pris er den faktor, der påvirkninger kunden til at købe en vare for at tale ressourcer. bevarelse af ressourcerne sker for at spare penge.

Anbefalede: