Har septiktanke alarmer?
Har septiktanke alarmer?

Video: Har septiktanke alarmer?

Video: Har septiktanke alarmer?
Video: Kar Har Maidaan Fateh Lyrical | Sanju | Ranbir Kapoor | Rajkumar Hirani | Sukhwinder Singh | Shreya 2024, April
Anonim

Alle septisk systemer, der bruger en pumpe til at flytte spildevand fra en septisk pumpe tank til et drænmark eller høje har en alarm installeret i huset. Det alarm slukker, når der ikke pumpes spildevand fra septisk pumpe tank til afløbsfeltet eller højen.

Heri, hvad betyder det, når din septiktankalarm går i gang?

Det septiske alarmer er Meningen at gå af når vandstanden i dit septiksystem pumpe tank er enten for høj eller for lav, fordi begge tilstande kan forårsage skade på system og bør forhindres.

Hvor er septiktankalarmen ligeledes placeret? Din Septiktank alarm måske befinde sig følgende steder først: På siden af tank . Tilsluttet siden af dit hus. I din kælder.

Desuden, hvad betyder en septisk alarm?

An alarm systemet giver dig en advarsel, når vandstanden i pumpetanken stiger mere, end det burde være, eller hvis niveauerne er for lave. Alle septisk systemer med pumper bør have en form for timer installeret. Når et drænfelt overdoseres, kan det blive beskadiget, og timerne forhindrer dette i at ske.

Hvordan lyder en septiktankalarm?

Hvis du har en alarm system installeret i din septiktank , kan du også høre en høj lyd, når det er tid til at pumpe tank . En rislende lyd, derimod, berettiger en inspektion fra en erfaren septisk udbyder synes godt om Paradisdalen Septisk.

Anbefalede: