Hvordan behandles en NSF-check i en bankafstemning?
Hvordan behandles en NSF-check i en bankafstemning?

Video: Hvordan behandles en NSF-check i en bankafstemning?

Video: Hvordan behandles en NSF-check i en bankafstemning?
Video: Dinero PRO - Bankafstemning 2024, Kan
Anonim

( NSF er forkortelsen for ikke tilstrækkelige midler. Ofte bank beskriver den returnerede kontrollere som returvare. Men hvis virksomheden endnu ikke har nedsat sin Kassekontosaldo for de returnerede kontrollere og bank gebyr skal virksomheden nedsætte saldoen pr. bøger for at forene.

På samme måde spørger folk, hvordan registreres NSF -checks på bankafstemningen?

Ikke tilstrækkelige midler ( NSF ) checks : Når en kunde indbetaler en kontrollere på en konto, men kontoen for udstederen af kontrollere har et utilstrækkeligt beløb til at betale kontrollere , det bank fratrækker fra kundens konto kontrollere der tidligere blev krediteret. Det kontrollere er så vendt tilbage til indskyder som en NSF check.

Også, når du forbereder en bankafstemning en ikke tilstrækkelige midler NSF check er? Ikke tilstrækkelige midler eller NSF er det udtryk, der bruges til at beskrive en kontrollere der er blevet returneret af bank hvorpå det blev tegnet, fordi kontrol kontosaldo var mindre end beløbet på kontrollere.

Spørgsmålet er også, om du tilføjer eller fratrækker NSF -kontroller?

NSF (ikke tilstrækkelige midler) checks . Når dette sker, returnerer banken tjek til indskyder og fratrækker kontrollere beløb fra indskyderens konto Derfor skal NSF tjekker skal trækkes fra virksomhedens bogførte saldo på bankafstemningen.

Hvad er journalposten, der skal justeres for en NSF-kontrol?

NSF Tjek journalindførsel

Konto Debet Kredit
Debitorer 250
Kontanter 250
i alt 250 250

Anbefalede: