Hvad gør en septiktank luftpumpe?
Hvad gør en septiktank luftpumpe?

Video: Hvad gør en septiktank luftpumpe?

Video: Hvad gør en septiktank luftpumpe?
Video: Warning About Septic Tank Aerators 2024, Kan
Anonim

EN septisk luftpumpe , også kendt som en belufter eller a kompressor , er et apparat, der er ansvarligt for at pumpe ilt ind i din aerobe septisk system . Disse pumper er uden for septiktank , og de har en indstillet flowhastighed, der tillader flere liter ilt at komme ind i vandet i din septisk system hvert minut.

Hvordan fungerer en septisk luftpumpe også?

Det septisk luftpumpe er bogstaveligt talt livline for dit aerobe system. Det egentlige formål med luft pumpe er dobbelt. For det første luft pumpe putter ilt i vandet, hvilket muliggør dannelse og overlevelse af aerobe bakterier. Disse aerobe bakterier spiser alt affald i tanken.

Hvad er ligeledes den bedste septiske luftpumpe? Hiblow HP-serien har længe været betragtet som den bedst lineær pumpe tilgængelig på markedet. Siden 2002 har HP -serien ført industrien inden for produktpålidelighed og holdbarhed. HP -serien er fortsat arbejdshesten i Hiblows produktserie og er den mest NSF -godkendte pumpe i septisk systemindustri.

Ved du også, kører septiske luftpumper hele tiden?

Svaret er ja og nej ~ Størstedelen af Septisk Systemer har luft kompressorer det køre konstant . Nogle mærker som Norweco har dog en Belufter der er designet til løb 30 minutter på og 30 minutter væk.

Virker septiktankluftere?

Der er to svar på spørgsmålet om " Lav septiske luftere omrør faste stoffer i en septiktank ”?, nej og ja. Svaret er "nej", hvis der anvendes kontrolleret beluftning. Svaret er "ja", hvis det er dårligt designet septisk luftning er installeret.

Anbefalede: