Hvor mange konstruktionsspecifikke divisioner er der?
Hvor mange konstruktionsspecifikke divisioner er der?

Video: Hvor mange konstruktionsspecifikke divisioner er der?

Video: Hvor mange konstruktionsspecifikke divisioner er der?
Video: Как Живёт Хабиб Нурмагомедов И Сколько Он Зарабатывает Биография Карьера Деньги 2024, Kan
Anonim

Det 16 divisioner konstruktion, som defineret af Construction Specification Institute (CSI) 's MasterFormat, er den mest udbredte standard til organisering af specifikationer og anden skriftlig information til kommercielle og institutionelle byggeprojekter i USA og Canada.

Bare så, hvad er de 16 byggeafdelinger?

MASTERFORMAT 1988 UDGAVE Division 3 - Beton. Division 4 - Murværk. Division 5 - Metaller. Division 6 - Træ og plast.

Derudover, hvad er CSI-formatet? Organiser dine konstruktionsspecifikationer og projektoplysninger MasterFormat er et kodningssystem til at organisere konstruktionsdokumenter, kontrakter, designspecifikationer og driftshåndbøger. Den bruger specifikke numre og tilhørende titler, der udgør et universelt indekseringssystem.

Hvad er derudover en 3 -delt CSI -specifikation?

3 - Del Spec EN specifikation er et skriftligt dokument, der detaljeret beskriver arbejdets omfang, materialer, der skal anvendes, installationsmetode og udførelseskvalitet for en pakke, der skal indgå i kontrakten.

Hvad er konstruktionsspecifikationer?

Konstruktionsspecifikationer , også kaldet specs, er detaljerne for det arbejde, der skal udføres i a konstruktion projekt. Disse detaljer omfatter oplysninger såsom materialer, arbejdets omfang, installationsprocessen og kvaliteten af arbejdet.

Anbefalede: