Er det værd at refinansiere til et 15 -årigt realkreditlån?
Er det værd at refinansiere til et 15 -årigt realkreditlån?

Video: Er det værd at refinansiere til et 15 -årigt realkreditlån?

Video: Er det værd at refinansiere til et 15 -årigt realkreditlån?
Video: Horoskop for 15. september 2021 for hvert stjernetegn 2024, Kan
Anonim

Refinansiering fra en 30- år , fast pris pant ind i en 15 - år fast lån kan hjælpe dig med at betale din pant hurtigere og spar et væld af penge på renten, især hvis renterne er faldet, siden du købte dit hjem. EN 15 - års realkreditlån kan være et godt træk for mange boligejere, men det har nogle ulemper.

På denne måde, hvor meget koster det at refinansiere til et 15 -årigt realkreditlån?

Refinansiering til en 15 - års lån vil helt sikkert spare dig nogle penge på renter, men det er vigtigt at finde ud af, om det er begrundet i disse højere betalinger. Bruger de samme $ 200.000 pant som et eksempel, at 30- år fast lån ville i første omgang koste du omkring $666 om måneden i rente.

Er det endvidere bedre at få et 15 års realkreditlån eller betale ekstra på et 30 års pant? På den anden side er et 15 - års realkreditlån har højere månedlige betalinger. Men fordi renten på en 15 - års realkreditlån er lavere, og du er betaler hurtigere væk fra rektor, du betale meget mindre i rente i løbet af lånets løbetid.

Efterfølgende kan man også spørge, hvornår skal man refinansiere til et 15 års realkreditlån?

Hvis en 15 - års refinansiering passer ikke til dit budget, du altid kan overveje refinansiering i en 20 eller 30- år lån og foretage højere betalinger for at eliminere din pant hurtigere og reducere mængden af renter du betale. Denne metode giver fleksibilitet, der kan være en bedre økonomisk mulighed for nogle husejere.

Er et 15-årigt realkreditlån det værd?

EN 15 - år , fast pris pant er et godt værktøj for låntagere, der har råd til de højere betalinger, mens de stadig sparer og investerer til pension. Betaler en pant giver mange mennesker en følelse af uafhængighed og sikkerhed. Men hvis din indkomst er usikker eller variabel, så undgå det 15 - års pant , Rådgiver Frank.

Anbefalede: