Hvor mange steder har Rosati's Pizza?
Hvor mange steder har Rosati's Pizza?

Video: Hvor mange steder har Rosati's Pizza?

Video: Hvor mange steder har Rosati's Pizza?
Video: Rosati's Pizza Pub - Пицца с двойной колбасой на тонком тесте 2024, Kan
Anonim

Rosati's Autentisk Chicago Pizza er en amerikansk afslappet restaurantrestaurantkæde med speciale i Chicago-stil pizza . Hovedkvarteret er i Elgin, Illinois. Der er mere end 200 placeringer på tværs af USA, med mere end en tredjedel af dem i Illinois.

Desuden, hvor var den første Rosati's Pizza?

Chicago, Illinois, USA

Hvad er Rosati også? Rosati's - Opskrifter lavet med friske råvarer og vores familietraditioner. Vi er en Chicago-baseret, familieejet italiensk mad- og pizzarestaurant, der blev etableret i 1964 i Mt. Prospect, IL med speciale i traditionel Chicago tynd skorpe og dybret pizza.

På samme måde spørger folk, hvad der skete med Rosati's Pizza?

Rosati's Pizza i Chandler er blevet låst ude af sin udlejer i et butikscenter for misligholdelse af sin lejekontrakt, ifølge en meddelelse, der er lagt på døren i dag. Det er anden gang Chicago-stilen pizzeria pludselig har lukket ned i denne måned. Det lukkede uden varsel okt.

Er Rosati's Pizza en kæde?

Rosati's Pizza Franchise Omkostninger og gebyrer. Franchise Beskrivelse: Franchisegiveren er Rosati's Franchising, Inc. Rosati's er en pizzeria restaurant med pizza og afslappet italiensk mad. Franchisetagere kan drive deres Rosatis pizza restaurant som enten en udbringnings-/leveringsrestaurant eller en sportspub.

Anbefalede: