Censurerer Walmart stadig cd'er?
Censurerer Walmart stadig cd'er?

Video: Censurerer Walmart stadig cd'er?

Video: Censurerer Walmart stadig cd'er?
Video: 2201~WALMART WALK THRU~Rising Prices-SEEDS~NO~Empty Shelves | NO~Food Shortages~HIGH FOOD PRICES 2024, Kan
Anonim

Kort svar er ja. Du vil aldrig se et album med forældremyndighedsmærkaten kl Walmart . Længere svar er nej, butikken sælger ikke kun redigerede album. Der er ikke en industristandard for, hvad der berettiger redigering eller rådgivende klistermærker til forældre.

Sælger Walmart derfor cd'er med ord?

Wal-Mart stille CD censur og returpolitik Hvis du køber musik CD'er på Wal-Mart , der er noget du bør vide. Køb evt CD på Wal-Mart med skældsord i teksterne, og du vil være i en meget ubehagelig overraskelse. Tag den med hjem og spil den, og BIP!

Man kan også spørge, er Walmart -film redigeret? Det er ulovligt for Walmart at købe medier, ændre det og sælge det. Et studie producerer muligvis flere udgaver af en film eller et album og Walmart eller enhver anden butik kan have den ene eller den anden eller begge på lager.

Så sælger Walmart stadig cd'er?

Walmart har været salg af cd'er for $5 eller mindre i årevis.

Sælger Walmart plader i butikken?

Kører den vækstfigur hjem er faktum, at Walmart - Ja, Walmart – har udvidet sin vinyl tilbud både online og in- butik . En håndfuld tilbud Walmart -eksklusive samlerudgaver også. Der er ingen tid at spilde, sæt nålen på optage !

Anbefalede: