Hvad er forskellen mellem økonomiklasse og premium økonomi?
Hvad er forskellen mellem økonomiklasse og premium økonomi?

Video: Hvad er forskellen mellem økonomiklasse og premium økonomi?

Video: Hvad er forskellen mellem økonomiklasse og premium økonomi?
Video: ECONOMY vs. PREMIUM ECONOMY vs. BUSINESS CLASS aboard SINGAPORE AIRLINES A350 2024, April
Anonim

Bundlinjen. Økonomi plus og premium økonomi er helt forskellige klasser med meget forskellige prispunkter og betydeligt forskellige faciliteter. Økonomi plus er en lidt opgraderet økonomi opleve, mens premium økonomi er egen kabine med forhøjet service på internationale flyvninger.

Hvad betyder premium økonomiklasse for at holde dette for øje?

Premium økonomiklasse , også kendt som elite økonomiklasse eller økonomi plus klasse , er en rejse klasse tilbydes hos nogle flyselskaber. Denne rejse klasse er placeret som en mellemting mellem standard økonomiklasse og forretning klasse hvad angår pris, komfort og bekvemmeligheder.

Og hvad er forskellen mellem business class og premium economy class? Ifølge Seat Guru, billetprisen forskel mellem Premium Economy og Business Class er omkring 65 %. Det kan virke som meget, men ligesom alle billetpriser er der sædeudsalg, der skal foretages året rundt. Det er også muligt at score billigt Business Class sæder lejlighedsvis.

Hvilket flyselskab har tilsvarende den bedste premium økonomi?

Da vi spurgte branchens eksperter, blev Virgin Atlantic og Air New Zealand navngivet som bedst til premium økonomi , mens britisk Airways og Air Frances tilbud siges at være trætte og trængte til en opgradering.

Er premiumøkonomi det værd på internationale flyvninger?

For en brøkdel af koste af en business-class billet, international præmie - økonomi hytter kan tilbyde en betydelig opgradering for rejsende med et par ekstra dollars til overs. Før du bestiller en flyvningen i midterkabinen, skal du tjekke a anmeldelse så du kan beslutte, om tillægsgebyret er værdi det til dig.

Anbefalede: