Er 4 procent en god realkreditrente?
Er 4 procent en god realkreditrente?

Video: Er 4 procent en god realkreditrente?

Video: Er 4 procent en god realkreditrente?
Video: ER и ERR как правильно считать вовлеченность и какой показатель лучше 2024, Kan
Anonim

Lige nu, en rente rundt om 4 procent anses godt , siger Tim Milauskas, en låneansvarlig hos First Home Pant i Millersville, Maryland. Hvis du har gået glip af et par betalinger på dine kreditkort eller lån i det sidste år, så fokuser på at betale dine regninger til tiden i år.

Er 4,25 i denne henseende en god realkreditrente?

Den nye normal er 4.25 procent på det populære 30-årige fastlån. Nogle långivere er lidt lavere, men ikke meget. Renter på realkreditlån havde bevæget sig i et stramt interval i hele første halvdel af dette år, generelt omkring 3,75 procent - lidt højere, lidt lavere.

Man kan også spørge, er 3.375 en god realkreditrente? Det laveste sats Jeg har set annonceret blandt top 10 pant långivere er 3.375 % på tilbud hos Flagstar Bank. Hos U. S. Bank kan du få et jumbo 30-årigt fastsat så lavt som 3,625 % med tilsvarende ÅOP. Deres FHA 30-års fix er i øjeblikket 3,5%, men ÅOP er over 5% på grund af dyr pant forsikringspræmier.

Tilsvarende spørges det, hvad er en god rente på et realkreditlån?

Prognoser for 2020 sige satser vil i gennemsnit være omkring 3,7%. Men satser kunne svinge meget omkring det område. For eksempel, satser kunne hoppe mellem 3,5 % og 4 % hele året, og du ville få et gennemsnit på omkring 3,7 %. Men når du låser i det område er vigtigt.

Er 3,25 en god realkreditrente?

Svaret er ja, hvis du er villig til at investere rabatpoint for at købe din interesse sats ned, så længe din økonomiske profil er helt fejlfri. Ellers for de 99,9% os, er 30 års realkreditlån mellem 3,5% og 4,25%.

Anbefalede: