Er LAX lufthavn optaget?
Er LAX lufthavn optaget?

Video: Er LAX lufthavn optaget?

Video: Er LAX lufthavn optaget?
Video: LIVE @Los Angeles International Airport | LAX Plane Spotting 2024, Kan
Anonim

En af de travleste lufthavne i verden, LOS tilbyder 737 daglige direkte flyvninger til 100 indenrigsbyer og 1.386 ugentlige direkte flyvninger til 88 byer i 44 lande.

Simpelthen så, hvad tid er slap den travleste?

Lufthavnens travleste tider er fra 6 til 9, 11 til 12. og 7 til 11. Eller du kan prøve at flyve ud af Burbank, Long Beach eller John Wayne;)

Er Lax også den travleste lufthavn? Som den største og travleste international lufthavn på den amerikanske vestkyst, LOS er en vigtig international gateway til USA og tjener også et forbindelsespunkt for passagerer, der rejser internationalt.

Hvor lang tid tager det at gå igennem TSA på LAX for at holde dette i betragtning?

Siden da har lufthavnen gennemsnit sikkerhed ventetiden er faldet med syv minutter. Den gennemsnitlige ventetid kl LOS faldt med næsten fire minutter til knap seks minutter, som standard TSA kontrolpunkter og faldt med næsten et minut til mindre end 90 sekunder TSA PreCheck linjer.

Er der TSA -forsinkelser på LAX?

LOS FLYVNINGEN FORSINKELSER CLEAR er nu tilgængelig i Terminal 2 og Terminal 3 kontrolpunkter. I modsætning til nogle lufthavne, hvor du kan gå igennem nogen checkpoint og komme til din gate, den LOS layout dikterer, at du skal bruge kontrolpunktet, der svarer til din afgangsport.

Anbefalede: