Hvorfor er gaspriserne så høje i det sydlige Californien?
Hvorfor er gaspriserne så høje i det sydlige Californien?

Video: Hvorfor er gaspriserne så høje i det sydlige Californien?

Video: Hvorfor er gaspriserne så høje i det sydlige Californien?
Video: Boligpriser: Forskellen på land og by 2024, Kan
Anonim

Men den virkelige årsag til, at vi betaler så meget mere er høj skatter og dyrt regler pålagt af Sacramento -politikere. Ifølge American Petroleum Institute betaler californierne nu 80,45 cent per gallon i alt føderalt og statligt benzin skatter (inklusive føderale og statslige punktafgifter).

Hvad angår dette, hvorfor er gaspriserne så høje i Californien lige nu?

Det meste af det der gør gas dyrere i Bay Area er også sandt i hele landet: The pris er høj på grund af højere skatter og strengere miljørestriktioner. Californien skatter på benzin indebærer en kombination af statslige og lokale afgifter: Benzin punktafgift på 41,7 øre pr. gallon (47,3 øre efter 1. juli)

For det andet, hvorfor er gaspriserne så høje? De tre hovedårsager til høje gaspriser er udbud og efterspørgsel, råvarehandlere og værdien af dollaren. Det er også oliens determinanter priser . Udbud og efterspørgsel. Ligesom de fleste ting, du køber, påvirker udbud og efterspørgsel begge dele gas og olie priser.

Bare så, hvorfor er gaspriserne så høje i Californien 2019?

Det Californien Energikommissionen har konkluderet, at "markedsmanipulation" kan være en faktor i, hvorfor statens gaspriser er så højt og har foreslået en fem måneder lang undersøgelse for at finde ud af, hvorfor bilister her betaler mere end i resten af landet.

Hvad er gaspriserne i Californien?

Statens Gasprisgennemsnit

Stat Fast Mellemklasse
Californien $3.500 $3.677
Colorado $2.480 $2.782
Connecticut $2.557 $2.923
District of Columbia $2.570 $3.134

Anbefalede: