Kan du klippe Johnson græs til hø efter en frost?
Kan du klippe Johnson græs til hø efter en frost?

Video: Kan du klippe Johnson græs til hø efter en frost?

Video: Kan du klippe Johnson græs til hø efter en frost?
Video: №551 Празднуем НОВЫЙ ГОД в Москве 🎇🎆 |🎁🎁🎁 ОТКРЫВАЕМ ПОДАРКИ весело | БОЛЬШАЯ КОРОБКА ПОДАРКОВ 2024, Kan
Anonim

EN: Johnson græsdåse producerer blåsyre efter det fryser vejr. Det hø du klipper i går, og det frøs om natten kunne stadig har haft blåsyreform, men det vilje forsvinder, efterhånden som det tørrer og jævnt efter den er presset. Resten af hø kunne være skære når som helst.

På samme måde kan du spørge, kan du klippe hø efter en frost?

Foderet kan klippes når som helst efter en frost, hvis du laver hø . Det er meget sjældent for tørt hø at indeholde giftige niveauer af blåsyre. Denne opbygning er normalt ikke farlig for græssende dyr, men grønhakket eller høklip ret efter en frysning kan være farligere.

Derudover, er Johnson-græs godt til hø? Vi har ofte et kærligheds/had forhold til Johnsongrass . Det er fantastisk til kvæg, der græsser, indtil det bliver stresset. Men i lighed med kudzu er det nemt at afgræsse den med kontinuerlig afgræsning. Det gør også en godt hø afgrøde, men kun hvis du kan helbrede det.

I betragtning af dette, er Johnson-græs giftigt efter frost?

Blåsyre (hydrocyansyre) kan skyldes frost og kan være giftig til husdyrene. Den kan også udvikle sig i sorghum/sudan, greengraze, kornsorghum og fodersorghum efter -en frost . Jennings rådgav producenterne om, at husdyr ikke skulle græsse johnsongrass i mindst syv dage efter det første drab frost.

Hvordan kan du se, om Johnson-græs er giftigt?

Et diagnostisk symptom på preussinsforgiftning er lyse rødt blod, da det er fyldt med fanget ilt. Blåsyreforgiftning sker hurtigt med berørte dyr, der dør i marken. “ Johnsongrass - og alle planter af sorghumfamilien - kan udvikle blåsyre, sagde Jennings.

Anbefalede: