Hvem var Charlie Gordons venner?
Hvem var Charlie Gordons venner?

Video: Hvem var Charlie Gordons venner?

Video: Hvem var Charlie Gordons venner?
Video: Эффект Чарли Гордона Charlie Gordon's Effect 2024, Kan
Anonim

Frank Reilly og Joe Carp - To medarbejdere på Donner's Bakery, der ofte tager fat Charlie . Frank og Joe spiller tricks Charlie og gør ham til numsen af vittigheder, som han ikke forstår. Imidlertid tænker Frank og Joe på sig selv som Charlies venner og forsvare ham, når andre tager fat på ham.

Hvilken sygdom har Charlie Gordon desuden?

Charlie Gordon , 32 år gammel, viser en IQ på 68 på grund af ubehandlet phenylketonuri. Hans onkel har arrangeret, at han skulle have et menialt job på et bageri, så han ikke ville har at bo i en statslig institution.

Hvad gav dr. Strauss desuden til Charlie? Dr .. Strauss giver Charlie "nogle lyserøde piller" for at "få (ham) til at sove godt" (29. marts).

Med dette i betragtning, er Joe Carp Frank Reilly og gimpy virkelig Charlies venner?

Frank Reilly og Joe Carp Begge bagere, disse er Charlie's kolleger fra Donners bageri. Charlie anser mændene for at være hans venner ; men når han husker hændelser efter hans operation, indser han, at de ofte gjorde ham til et fjols.

Hvordan døde Charlie Gordon?

Det foreslås Charlie dør i slutningen af novellen "Blomster til Algernon" (samt romanen fra den samme roman), da han følger den samme proces som Algernon, musen. Algernon dør efter at hans motoriske aktivitet aftager, og han mister koordinationen.

Anbefalede: