Indholdsfortegnelse:

Hvad er produktlayout i driftsstyring?
Hvad er produktlayout i driftsstyring?

Video: Hvad er produktlayout i driftsstyring?

Video: Hvad er produktlayout i driftsstyring?
Video: Facility and Product Layout Planning Introduction 2024, Kan
Anonim

Produktlayouts ? En del af fremstillingsprocessen, som giver mulighed for gentagne montering af højstandardiserede Produkter . ? Når en fremstilling operation udnyttet produktlayout , produktion arbejde kan være layout i en lige linje med arbejdskraft og udstyr opdelt i en glat linje.

Hvad er definition af produktlayout?

I fremstillingsteknik, en produktlayout refererer til et produktionssystem, hvor arbejdsstationer og udstyr er placeret langs produktionslinjen, som med samlebånd. Normalt flyttes arbejdsenheder langs en linje (ikke nødvendigvis aldersmæssig linje, men et sæt sammenkoblede arbejdsstationer) af en transportør.

Man kan også spørge, hvad er proceslayout og produktlayout? EN proces layout er, hvor lignende elementer er grupperet sammen. Proceslayouter er ideelle til selskaber, der udfører specialarbejde, og hvor efterspørgslen efter hver produkt er lav. EN produktlayout er det sted, hvor udstyret, værktøjet og maskinerne er placeret, alt efter hvordan en produkt er lavet.

På samme måde kan man spørge, hvad er proceslayout i driftsledelse?

Inden for produktionsteknik, proces layout er designet til grundplanen for et anlæg, der har til formål at forbedre effektiviteten ved at arrangere udstyr efter dets funktion. Produktionslinjen bør ideelt set være designet til at eliminere spild af inmaterialestrømme, lagerhåndtering og ledelse.

Hvad er ulemperne ved produktlayout?

Ulemperne omfatter:

  • Plads. For mange faste layouts kan arbejdsområdet være overfyldt, så der er lidt lagerplads til rådighed. Dette kan også forårsage problemer med materialehåndtering.
  • Administration. Ofte er den administrative byrde højere for layout med fast position.

Anbefalede: