Indholdsfortegnelse:

Hvad er kundekontakt Matrix?
Hvad er kundekontakt Matrix?

Video: Hvad er kundekontakt Matrix?

Video: Hvad er kundekontakt Matrix?
Video: Process Structure in Services 2024, Kan
Anonim

Kundekontakt Matrix analyserer graden af kunde kontakt og type service, som en organisation udfører direkte med kunde for deres salg af produkt og service.

Bare så, hvad er en kundematrix?

Kundematrix . En metode (udviklet af Cliff Bowman fra Cranfield University) til at se på virksomhedens forslag i forhold til dets konkurrenter. Det tager et individs synspunkt kunde for et specifikt produkt eller en bestemt tjeneste og identificerer komponenterne i 'opfattet brugerværdi' (PUV) til dette kunde.

Hvad er serviceprocessen ligeledes? Det serviceproces . henviser til, hvordan en service leveres eller leveres til en kunde. Processer involvere de procedurer, opgaver, tidsplaner, mekanismer, aktiviteter og rutiner, hvorved en service leveres til kunden. Faktorer i design serviceproces.

Desuden, hvad er en procesmatrix?

Produktet- procesmatrix er et redskab til at analysere forholdet mellem produktets livscyklus og den teknologiske livscyklus. Det matrix består af to dimensioner, produktstruktur/produktlivscyklus og behandle struktur/ behandle livscyklus.

Hvad er typer af serviceprocesser?

A. Typen af proces:

  • Tre typer processer af relevans for serviceorganisationen er: ANNONSER: (a) Linjedrift;
  • Linjeoperationer: ANNONCER: I en linjeoperation er der en arrangeret sekvens af operationer eller aktiviteter, der udføres.
  • Jobbutiksdrift: ANNONCER:

Anbefalede: