Hvad er råvarer i finans?
Hvad er råvarer i finans?

Video: Hvad er råvarer i finans?

Video: Hvad er råvarer i finans?
Video: День "Х" для доллара уже скоро. Курс доллара. Обзор рынка. 2024, Kan
Anonim

handelsvare . Råvarer er bulkvarer andre materialer, såsom korn, metaller, husdyr, olie, bomuld, kaffe, sukker og kakao, der bruges til at producere forbrugsvarer. Udtrykket beskriver også finansiel produkter, såsom valuta eller aktie- og obligationsindekser.

Hvad er derudover eksempler på varer?

Korn, ædle metaller, elektricitet, olie, oksekød, appelsinsaft og naturgas er traditionelle eksempler på råvarer , men udenlandsk valuta, emissionskreditter, båndbredde og visse finansielle instrumenter er også en del af nutidens handelsvare markeder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en råvarefremtid? Råvarer futures er aftaler om at købe eller sælge et råmateriale på en bestemt dato i fremtid til særpris. Kontrakten er på et fastsat beløb. Købere af mad, energi og metalforbrug futures kontrakter om fastsættelse af prisen på handelsvare de køber.

For det andet, hvad betragtes som en vare?

En rimelig udskiftelig vare eller materiale, købt og solgt frit som handelsvare. Råvarer omfatter landbrugsprodukter, brændstoffer og metaller og forhandles i bulk på en handelsvare børs eller spotmarked.

Hvad er meningen med råvarehandel?

Råvarehandel er en spændende og sofistikeret type investering. Mens denne type handel har mange ligheder med lager handel , den største forskel er det aktiv, der er handlet . Råvarehandel fokuserer på indkøb og handelsvarer gerne guld frem for selskabsaktier som på lager handel.

Anbefalede: