Hvad angives af nulhypotesen for Friedman -testen?
Hvad angives af nulhypotesen for Friedman -testen?

Video: Hvad angives af nulhypotesen for Friedman -testen?

Video: Hvad angives af nulhypotesen for Friedman -testen?
Video: The Friedman Test 2024, Kan
Anonim

Det nulhypotese for Friedman -testen er, at der ikke er forskelle mellem variablerne. Hvis den beregnede sandsynlighed er lav (P mindre end det valgte signifikansniveau) vil nul - hypotese afvises, og det kan konkluderes, at mindst 2 af variablerne er signifikant forskellige fra hinanden.

Bare så, hvad viser en Friedman-test?

Det Friedman test er en ikke-parametrisk statistik prøve udviklet af Milton Friedman . Ligesom de parametriske gentagne foranstaltninger ANOVA, er det vant til opdage forskelle i behandlinger på tværs af flere prøve forsøg.

Hvad er også et nul -hypotese -eksempel? EN nulhypotesen er en hypotese der siger, at der ikke er nogen statistisk signifikans mellem de to variabler i hypotese . I eksempel , Susie's nulhypotesen ville være noget i stil med dette: Der er ingen statistisk signifikant sammenhæng mellem den type vand, jeg fodrer blomsterne med, og blomsternes vækst.

På samme måde, hvad er en nulhypotese i statistik?

EN nulhypotesen er en type hypotese brugt i Statistikker der foreslår, at nej statistisk betydning findes i et sæt af givne observationer. Det nulhypotesen forsøger at vise, at der ikke findes nogen variation mellem variabler, eller at en enkelt variabel ikke er anderledes end dens middelværdi.

Hvordan fortolker du afvisningen af nulhypotesen?

Når en sandsynlighedsværdi er under α-niveauet, er effekten statistisk signifikant og nulhypotesen afvises. Dog bør ikke alle statistisk signifikante effekter behandles på samme måde. For eksempel bør du have mindre tillid til, at nulhypotesen er falsk, hvis p = 0,049 end p = 0,003.

Anbefalede: