Hvor mange penge har du brug for for at blive venturekapitalist?
Hvor mange penge har du brug for for at blive venturekapitalist?

Video: Hvor mange penge har du brug for for at blive venturekapitalist?

Video: Hvor mange penge har du brug for for at blive venturekapitalist?
Video: Exploring How This Plant Could Replace Concrete 2024, April
Anonim

Det betyder at til være en VC du skulle bruge at have mindst 1 million USD i nettoaktiver, ikke inklusive din primære bolig.

Hvor meget har du brug for at være en venturekapitalist for at have dette i betragtning?

Mange venturekapitalister vil blive ved med at investere i virksomheder, der opererer i brancher, som de kender. Deres beslutninger vil være baseret på dybdegående forskning. For at aktivere denne proces og virkelig få indflydelse, skal du imellem $ 1 million -$ 5 millioner.

Derudover kan nogen være en venturekapitalist? Du kan starte med en 4-årig erhvervsuddannelse (bachelor), men mange mennesker i branchen foretrækker først at arbejde og derefter få deres MBA. Du behøver virkelig ikke en uddannelse for at blive en Venturekapitalist . Dog at have en uddannelse kan hjælpe dig med at opbygge dit netværk og til sidst rejse penge til din VC fond (s).

I betragtning af dette, hvor svært er det at blive venturekapitalist?

Iværksættere. Mens det er svært for at rejse de kontanter, du har brug for at starte en effektiv venturekapital fast, iværksætteri er en anden vej, du kan forfølge blive en VC. Du kan starte i det små som en engelinvestor og dykke ned i din egen opsparing for at investere i en ny virksomhed.

Hvordan tjener venturekapitalister penge?

Venturekapitalister tjener penge på 2 måder: renter af deres fonds afkast og et gebyr for forvaltning af en fonds kapital . Investorer investerer i din virksomhed og tror (håber) på, at likviditetsbegivenheden vil være stor nok til at returnere en betydelig del: hele eller over deres oprindelige investeringsfond.

Anbefalede: