Hvad er forskellen mellem et toilet og et toilet?
Hvad er forskellen mellem et toilet og et toilet?

Video: Hvad er forskellen mellem et toilet og et toilet?

Video: Hvad er forskellen mellem et toilet og et toilet?
Video: Jens skal på toilet 2024, April
Anonim

Det vigtigste forskel mellem Commode og Toilet er det Kommode er en dekorativ kommode lavet til displat samt opbevaring og Toilet er et sanitetsarmatur. EN kommode er et af mange møbler. Oxford English Dictionary har flere betydninger af " kommode ".

Ligeledes spørger folk, er en toiletstol et toilet?

På britisk engelsk, " kommode " er standardbetegnelsen for en kommode stol, ofte på hjul, der omslutter en kammerpotte - som bruges på hospitaler og invalidehjem. I USA er en " kommode " er et dagligdags synonym for en flush toilet.

Man kan også spørge, hvad man kalder en toiletkumme? Navneord. 1. toiletkumme - det skål af en toilet der kan skylles med vand. skål - et rundt kar, der er åbent i toppen; bruges hovedsageligt til at opbevare mad eller væsker; kommode, crapper, potte, gryde , trone, toilet , afføring, dåse - et VVS-armatur til afføring og vandladning.

Derfor, hvorfor siger folk kommode?

Ordet stammer fra det franske ord for "praktisk" eller "egnet". Senere, " kommode " blev brugt til at betyde en bestemt type skab, der rummede kammerpotter. Og gradvist udviklede det sig til at henvise til et stykke stolelignende træmøbel, der holdt kammerpotten.

Hvad er forskellen mellem latrin og toilet?

Som navneord forskel på latrin og toilet er det latrin er en meget enkel toilet facilitet, normalt kun en pit eller skyttegrav se også slangudtrykkene john og johnny house mens toilet er (arkaisk) personlig pleje; vask, påklædning osv.

Anbefalede: