Hvad er statstilskud?
Hvad er statstilskud?

Video: Hvad er statstilskud?

Video: Hvad er statstilskud?
Video: Diskrimineres religiøse friskoler i Danmark? 2024, Kan
Anonim

EN tilskud er en fordel givet til en person, virksomhed eller institution, normalt af regering . Det tilskud gives typisk for at fjerne en form for byrde, og det anses ofte for at være i offentlighedens overordnede interesse, givet for at fremme et socialt gode eller en økonomisk politik.

Folk spørger også, hvad er et eksempel på et statstilskud?

Når regering giver en skattelettelse til et selskab, der skaber job i deprimerede områder, er dette en eksempel af en tilskud . Når regering giver penge til en landmand til at plante en bestemt landbrugsafgrøde, dette er en eksempel af en tilskud . Når du får et delvist stipendium til college, er dette et eksempel af en tilskud.

Er statsstøtte også gode? Tilskud rettet mod varer i ét land, ved at sænke prisen på disse varer, gøre dem mere konkurrencedygtige over for udenlandske varer og derved reducere udenlandsk konkurrence. Som følge heraf kan mange udviklingslande ikke deltage i udenrigshandel og modtage lavere priser for deres produkter på det globale marked.

Hvad er så formålet med statsstøtte?

TILSKUD . Det formålet med statstilskud er at sikre tilgængeligheden af nødvendige varer og tjenesteydelser. En bred vifte af indenlandske virksomheder, enkeltpersoner og andre organisationer i USA er berettiget til statstilskud.

Hvad er tilskud og dets typer?

I det mest almindelige sprogbrug, Tilskud betyder bevilling. De forskellige former for tilskud inkludere direkte tilskud såsom kontante tilskud, rentefrie lån; indirekte tilskud såsom skattelettelser, præmiefri forsikring, lavforrentede lån, afskrivninger på afskrivninger, lejerabatter mm.

Anbefalede: