Hvad er et eksempel på et økonomisk mål?
Hvad er et eksempel på et økonomisk mål?

Video: Hvad er et eksempel på et økonomisk mål?

Video: Hvad er et eksempel på et økonomisk mål?
Video: De økonomiske mål 2024, Kan
Anonim

Det følgende er eksempler af økonomiske mål :

Større pengestrømme. Højere afkast af investeret kapital. Attraktiv økonomisk merværdi (EVA). Attraktive og bæredygtige stigninger i markedsværditilvækst (MVA) En mere diversificeret indtægtsbase.

På denne måde, hvad er et økonomisk mål?

økonomiske mål . An objektiv fastsat af et selskab, hvor målstaten måles i monetære termer, f.eks. et vist overskud eller en vis procentvis stigning i overskuddet over en periode.

På samme måde, hvad er de fire vigtigste økonomiske mål for en virksomhed? Finansielle mål De fire vigtigste økonomiske mål for en virksomhed er rentabilitet , likviditet, effektivitet og stabilitet. Rentabilitet er når virksomheden er i stand til at tjene en profit . Dette er vigtigt, hvis en virksomhed planlægger at forblive levedygtig og give sine ejere et afkast.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er et eksempel på et økonomisk mål?

Eksempler af økonomiske mål Betaling af gæld. Opsparing til pension. Bygger en nødfond. Sparer til en ferie.

Hvad er et ikke -finansielt mål?

Ikke - finansielle mål under denne overskrift vil omfatte opfyldelse af definerede leveringsstandarder, produktkvalitet, pålidelighed og eftersalgsserviceniveauer. Ledelsens velfærd. Ledelsen kan og gør indstille mål som i bund og grund handler om deres egen velfærd.

Anbefalede: