Hvad er et ikke-konventionelt septiksystem?
Hvad er et ikke-konventionelt septiksystem?

Video: Hvad er et ikke-konventionelt septiksystem?

Video: Hvad er et ikke-konventionelt septiksystem?
Video: COST of septic system install!!! #5 2024, April
Anonim

➢ A ikke - konventionelt septiksystem er en septisk system der er designet til at blive installeret i jord. forhold, der ikke opfylder gældende standarder for nogen form for konventionelle septiske systemer (dvs. skyttegrav systemer eller konventionel sandhøje).

Hvad er konventionelt septisk system?

Konventionelt system En decentraliseret spildevandsrensning system bestående af en septiktank og en nedsivning af spildevand i en rende eller leje system (drænfelt). EN konventionelt septiksystem er typisk installeret i et enfamiliehus eller en mindre virksomhed. Navnet henviser til konstruktionen af drænfeltet.

For det andet, hvor meget koster et alternativt septiksystem? Et alternativt eller aerobt septisk system koster typisk mellem $10.500 til $15, 000 i gennemsnit, hvorimod et konventionelt eller anaerobt system varierer fra $2.500 til $5.000, hvor de fleste husejere betaler $3.500 i gennemsnit.

For det andet, hvad kan jeg bruge i stedet for en septiktank?

To alternativer til det konventionelle skylletoilet/ septiktank system er komposttoilettet og forbrændingstoilettet. Begge er velegnede til steder, hvor jorden ikke er gennemtrængelig nok til traditionelle drænmarker, samt områder, hvor der er knaphed på vand.

Hvad er et type 2 septiksystem?

Type 2 septisk system ( Septiktank + Sekundær behandling) Hovedforskellen mellem a Type 1 og a Type 2 septisk system er det en Type 2 septisk system omfatter et yderligere sekundært spildevandsrensningsstadium. Som med en Type 1 system , de anaerobe bakterier nedbryder de faste stoffer i det iltfrie septiktank.

Anbefalede: