Er tid og materiale en omkostningstype kontrakt?
Er tid og materiale en omkostningstype kontrakt?

Video: Er tid og materiale en omkostningstype kontrakt?

Video: Er tid og materiale en omkostningstype kontrakt?
Video: Kontrakt - Synes du det kan være vanskelig å velge rett kontraktmodell som passer best? 2024, April
Anonim

Under koste -godtgørelse kontrakter , får virksomhederne refusion baseret på tilladte omkostninger i stedet for levering af et færdigt produkt eller en ydelse. Tids- og materialekontrakter sørge for erhvervelse af forsyninger eller tjenesteydelser på grundlag af direkte arbejdstimer til en fast sats. Det inkluderer også den faktiske koste til materialer.

Spørgsmålet er også, hvad er tids- og materialekontrakter?

tid og materialer (T&M) kontrakt . En ordning, hvorunder en entreprenør betales på grundlag af (1) faktiske omkostninger til direkte arbejdskraft, normalt til specificerede timepriser, (2) faktiske omkostninger ved materialer og udstyrsforbrug, og (3) aftalt fast tillæg til dækning af entreprenørens faste omkostninger og fortjeneste.

For det andet, betragtes T&M som en omkostningstypekontrakt? T&M kontrakter er en hybrid af fastpris og koste -godtgørelse kontrakter.

På samme måde, hvad er forskellen mellem omkostninger plus og tid og materiale?

Tid-og-materialer indebærer, at leverandøren fakturerer kunden for koste af materialer , samt en timepris vedr de forskellige typer af arbejdskraft involveret i projektet. CPFF er, når klienten betaler koste af materialer og tid , plus et fast gebyr oven i købet omkostninger.

Hvad er omkostningstypekontrakter?

EN koste -plus kontrakt , også kaldet en koste plus kontrakt , er en kontrakt hvor en entreprenør betales for alle sine tilladte udgifter, plus yderligere betaling for at give mulighed for et overskud.

Anbefalede: