Hvor meget koster Uber fra Newark til Manhattan?
Hvor meget koster Uber fra Newark til Manhattan?

Video: Hvor meget koster Uber fra Newark til Manhattan?

Video: Hvor meget koster Uber fra Newark til Manhattan?
Video: How to get from NYC airports to city center without getting ripped off 2024, Kan
Anonim

Før ændringen anslog Uber, at prisen på en billetpris fra EWR til Midtown Manhattan var ca. $83 , men med de nye priser falder omkostningsestimatet til kun $44. Oversættelse: Enorme besparelser for passagerer. Begge disse prøvepriser inkluderer også $20-tillægget for rejser til New York City fra EWR.

Kan du også gå fra Newark Lufthavn til Manhattan?

An Uber taxa fra EWR til Manhattan , samt andre taxa-app-tjenester, er også tilgængelige fra Newark lufthavn.

Ligeledes, er det billigere at tage en taxa eller Uber i NYC? Uber er billigere i andre tilfælde, medmindre det opkræver høje efterspørgselspriser. Taxaer lade være med har høje priser, men ryttere kan måske har at vente længere, når efterspørgslen overstiger udbuddet. I New York City , taxa rytter kan ikke få et forhåndsoverslag vedr taxa billetpriser.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget koster en taxa fra Newark til Manhattan?

Taxaer (fra Newark Lufthavn): Tager fra Newark Lufthavnen kører på et målersystem. De fleste ture til Manhattan vil koste dig mellem $50 - $75. Taxaer er tilgængelig uden for hver terminal, og der er typiska taxa stå.

Hvor meget koster en taxa fra Newark Lufthavn til Times Square?

Newark er et godt stykke fra Manhattan. Du vil se dette i koste for en førerhus ride fra lufthavn til Manhattan: inklusive vejafgift og drikkepenge, vil turen koste $70-85, afhængigt af din destination på Manhattan. Der er ingen fast sats. EN førerhus kun bliver koste effektiv med 3 eller flere personer.

Anbefalede: