Hvad er en byline på en titelside?
Hvad er en byline på en titelside?

Video: Hvad er en byline på en titelside?

Video: Hvad er en byline på en titelside?
Video: Læselyst: Når I læser 2024, Kan
Anonim

Dobbeltafstand og centreret under forfatterens navn er byline . Det byline er navnet på den eller de institutioner, hvor arbejdet er udført (APA, s. 11-12). Ordene "Running head" efterfulgt af et kolon vises på titel side kun; venstrejusteret (en tomme margen) og en tomme fra toppen af papiret.

Heri, hvad er inkluderet på en titelside i APA-format?

Ifølge The Publication Manual of the American Psychological Association ( APA ), det titel side bør omfatte det titel af papiret, forfatterens navn og institutionelle tilhørsforhold (hvis nogen) og et løbende hoved.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem en forside og en titelside i APA? Formatering af Titelside i APA . Det er det vigtigste Forside af enhver bog eller. Det her side omfatter ikke kun et løbehoved og titel af dit arbejde, men det omfatter også tilknytning til arbejdet.

Heri, hvad skal medtages på en titelside?

Forsider kan omfatte navnet på din skole, dit papir titel , dit navn, dit kursusnavn, din undervisers eller professors navn og forfaldsdatoen for opgaven. Hvis du er usikker på hvad skal inkluderes , tjek med din instruktør.

Hvor mange deltagere på en titelside?

Den fulde titel af papiret er centreret i den øverste halvdel af side , og det første bogstav i hvert større ord er stort. Avisens titel bør maksimalt være på 12 ord og fylde et eller to linjer ; undgå at bruge forkortelser og unødvendige ord.

Anbefalede: