Hvordan er Wechsler-testresultaterne?
Hvordan er Wechsler-testresultaterne?

Video: Hvordan er Wechsler-testresultaterne?

Video: Hvordan er Wechsler-testresultaterne?
Video: DPF reinigen mit Dieselpartikelfilter-Reiniger aus der Sprühdose | So funktioniert´s ! 2024, April
Anonim

vægt scoringer spænder fra 1 til 19, hvor gennemsnitsområdet er 8-12. Det Wechsler tester alle indeholder en række undertests, som er opdelt i to domæner af verbale og præstationsevner (verbal IQ og performance IQ). For IQ og indeks scoringer gennemsnittet er 100, hvor 15 point repræsenterer 1 standardafvigelse (SD).

Hvordan måler Wechsler Scales derfor intelligens?

Det Wechsler Intelligence Scale er en intelligens test det kan gives til både børn og voksne. Udviklet af Dr. David Wechsler , en klinisk psykolog ved Bellevue Hospital, i 1939, testene måle ens evne til at "tilpasse og konstruktivt løse problemer i miljøet", som Wechsler defineret.

Udover ovenstående, hvad er den gennemsnitlige score på den moderne Wechsler-test? Det Wechsler vægte giver en standard score med en betyde på 100 og en standardafvigelse af 15.

Med dette i betragtning, hvad er den gennemsnitlige score på Wechsler IQ-test?

Det gennemsnitlig score for prøve er 100, og evt score fra 90 til 109 anses for at være i gennemsnit intelligens rækkevidde. Score fra 110 til 119 anses for at være høj Gennemsnit . Overlegen scoringer spænder fra 120 til 129, og alt over 130 betragtes som meget overlegen.

Er Wechsler-testen nøjagtig?

Forskning har vist, at Wechsler test er en af de mest veldesignede test at måle intelligens. Dog som de fleste test af denne art er de test er kun som pålidelig som den, der giver dem.

Anbefalede: