Hvad er Saga premium klasse på Icelandair?
Hvad er Saga premium klasse på Icelandair?

Video: Hvad er Saga premium klasse på Icelandair?

Video: Hvad er Saga premium klasse på Icelandair?
Video: VISITING ICELAND IN 2021: Icelandair 757 Saga Premium Review (re-inaugural flight) 2024, April
Anonim

På forsiden af kabine , Saga Premium er Icelandairs premium kabineklasse . Top- klasse komfort og service er kendetegnene her.

Ved også, hvad er Saga-klassen på Icelandair?

Saga klasse er et 2-2 produkt med 40 pitch og et tilbagelænet sæde. Den har en fodstøtte. Så det er nogenlunde det samme som indenlandsk virksomhed i Nordamerika klasse - med fodstøtte!

Desuden, hvad er Saga premium klasse? På forsiden af kabine , Saga Premium er vores premium kabine klasse . Top- klasse komfort og service er kendetegnene her.

Udover dette, er Icelandair Saga Class det værd?

Icelandair Business Class Bottom Line Produktet føltes virkelig "frisk", betjeningen var venlig, maden god og underholdningsudvalget imponerende. Dette er ikke en langdistance business class produkt. Det er bedre end inden for Europa business class , men ikke så god som longhaul business class.

Hvad er Saga Premium Flex?

Udgivet den 16. apr 2018. For præmie komfort og ekstra fleksibilitet, herunder lettere billetskift og fuld refunderbarhed, Saga Premium Flex er dit ideelle valg. Frynsegoder før flyvning inkluderer prioriteret indtjekning og loungeadgang. Vi sørger for, at du ankommer i god form.

Anbefalede: