Indholdsfortegnelse:

Hvordan opdaterer jeg kampagnestatus i Salesforce?
Hvordan opdaterer jeg kampagnestatus i Salesforce?

Video: Hvordan opdaterer jeg kampagnestatus i Salesforce?

Video: Hvordan opdaterer jeg kampagnestatus i Salesforce?
Video: Hva er egentlig BankID? Og hvordan bruker jeg det? 2024, Kan
Anonim

For at tilføje en ny status , klik på Ny på ' Kampagne Medlem Statusser ' relateret liste. Til lave om hvilken status er standard, klik Lave om Standard Status . Til lave om -en status navn, skal du klikke på Rediger ved siden af status . Til lave om om status tæller som besvaret, skal du klikke på Rediger ved siden af status.

Derfor, hvad er kampagnemedlemsstatus i Salesforce?

Ny kampagner har to standard medlemsstatus værdier: "Sendt" og "Svaret". Du kan redigere værdierne og oprette flere alt efter, hvordan du vil spore kampagnemedlemmer . Klik på Avanceret opsætning på en kampagne detalje side.

Ved også, hvordan massesletter jeg kampagnemedlemmer i Salesforce? Det er muligt at slette individuel medlemmer fra en Kampagne ved at navigere til den pågældende kundeemne eller kontaktperson, så sletter det Kampagne fra Kampagne Historierelateret liste. Selvom der ikke er nogen massesletning funktion til Kampagnemedlemmer i brugergrænsefladen, kan du massesletning via Data Loader.

Heraf, hvordan ændrer jeg min status i Salesforce?

Salesforce: Ændring af status for flere poster

  1. Vælg en visning på startsiden for kundeemner. Listesiden vises.
  2. I kolonnen Handling på kundeemnelisten skal du markere afkrydsningsfelterne til venstre for de kundeemneposter, der kræver en statusændring.
  3. Klik på knappen Skift status øverst på siden.
  4. Vælg en status på rullelisten Ny status, og klik på Gem.

Hvor kan du finde de indbyggede kampagnerapporter?

Du kan finde indbyggede kampagnerapporter ved at klikke på Rapporter fanen og derefter Ny Rapport , og så Kampagner fra listen over rapport typer. Det Kampagnerapport mappe indeholder flere rapporter.

Anbefalede: