Hvad er et godtgørelse for udskudt skattevurdering?
Hvad er et godtgørelse for udskudt skattevurdering?

Video: Hvad er et godtgørelse for udskudt skattevurdering?

Video: Hvad er et godtgørelse for udskudt skattevurdering?
Video: Syning af bryllupskorsetten. 2024, Kan
Anonim

Vurderingstillæg . Vurderingstillæg er en modregning til en udskudt skat aktivkonto som viser størrelsen af udskudt skat aktiv med mere end 50 % sandsynlighed for ikke at blive udnyttet i fremtiden på grund af manglende tilgængelighed af tilstrækkelig fremtidig skattepligtig indkomst.

På samme måde kan du spørge, hvornår et udskudt skatteaktiv skal reduceres med et værdiansættelsesfradrag?

En virksomhed bør lave en vurderingstillæg for en udskudt skatteaktiv hvis der er mere end 50 % sandsynlighed for, at virksomheden vilje ikke er klar over en del af aktiv . Eventuelle ændringer af dette godtgørelse skal opføres under indtægter fra fortsættende aktiviteter i resultatopgørelsen.

For det andet, hvordan bruges værdiansættelsesfradrag i indkomstskattefordelingen? Et vurderingstillæg forskydninger del af en virksomheden er udsat skat aktiver. Den justerer Værdi af det skat aktiv efter hvor meget af det aktiv, virksomheden mener, at den rent faktisk vil drage fordel af af . Vurderingstillæg skal oplyses i balancen som en modregning af det udskudte skat aktiv.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en fuld vurderingstillæg?

EN vurderingstillæg er en reserve, der bruges til at udligne beløbet af et udskudt skatteaktiv. Mængden af godtgørelse er baseret på den del af skatteaktivet, hvor det er mere sandsynligt end ikke, at en skattefordel ikke vil blive realiseret af den indberettende enhed.

Hvor går det udskudte skatteaktiv hen i balancen?

Baggrund: A udskudt skatteaktiv er optaget på balance når en virksomhed har betalt for meget skatter , eller skatter er betalt forud. Disse skatter bliver til sidst returneret til virksomheden i form af skat aflastning, hvilket resulterer i en aktiv til virksomheden.

Anbefalede: