Indholdsfortegnelse:

Hvad er p-værdien i hypotesetestning?
Hvad er p-værdien i hypotesetestning?

Video: Hvad er p-værdien i hypotesetestning?

Video: Hvad er p-værdien i hypotesetestning?
Video: P-Value Method For Hypothesis Testing 2024, Kan
Anonim

P værdi Definition

EN p værdi bruges i hypotese testning for at hjælpe dig med at støtte eller afvise null hypotese . Det pværdi er beviset mod et nul hypotese . Den mindre s - værdi , jo stærkere bevis for, at du bør afvise nul hypotese . For eksempel en s værdi på 0,0254 er 2,54%.

Ligeledes spørger folk, hvad betyder P-værdien?

Det s - værdi er niveauet af marginalsignifikans inden for en statistisk hypotesetest, der repræsenterer sandsynligheden for forekomsten af en given begivenhed. Det s - værdi er bruges som et alternativ til afvisningspunkter for at give det mindste niveau af signifikans, hvor nulhypotesen ville blive forkastet.

Ligeledes, hvad er definitionen af P-værdien chegg? EN s - værdi repræsenterer sandsynligheden for, at en teststatistik er signifikant forskellig fra nulhypotesen. Med et interval på 0 til 1 er s - værdi viser, at det er sandsynligt, at en behandlingsgruppe er væsentligt forskellig fra en kontrolgruppe.

Ligeledes, hvad betyder P-værdi på 0,05?

P > 0,05 er sandsynlighed for, at hele hypotesen er sand. 1 minus P-værdien er sandsynlighed for, at den alternative hypotese er sand. Astatistisk signifikant testresultat ( P ≦ 0.05 ) betyder, at testhypotesen er falsk eller bør forkastes. A P værdi bedre end 0.05 betyder, at der ikke blev observeret nogen effekt.

Hvordan finder jeg P-værdi?

Sådan finder du p-værdien for din teststatistik:

  1. Slå din teststatistik op på den relevante fordeling - i dette tilfælde på standard normalfordelingen (Z-) (se følgende Z-tabel).
  2. Find sandsynligheden for, at Z er ud over (mere ekstrem end) din teststatistik:

Anbefalede: