Hvad er karmenes hovedfunktion?
Hvad er karmenes hovedfunktion?
Anonim

Generel. Siden tærsklers primære funktion er at lede vand væk fra bygningen, skal den øverste overflade hælde nedad og væk fra bygningen.

På samme måde kan du spørge, hvorfor tærsklen leveres?

Sokkelhøjden er stillet til rådighed hovedsageligt for at beskytte overbygningen mod fugt, som kan sive ind på grund af direkte kontakt fra jordoverfladen. Sill Niveau er niveauet mellem bunddelen af vinduet og delen af gulvet over jordoverfladen.

Ved siden af ovenstående, er en karmplade strukturel? EN karmplade (også kaldet en sål plade eller blot en karm ”) Er det nederste stykke væg struktur hvor vægbeslag er fastgjort. De er typisk forankret til fundamentet og fungerer som en meget vigtig komponent i alle huse.

På samme måde kan man spørge, hvad er en karmvæg?

EN karm plade eller sålplade i konstruktion og arkitektur er det nederste vandrette element af en væg eller bygning, hvortil lodrette elementer er fastgjort. Ordet plade er typisk udeladt i Amerika, og tømrere taler simpelthen om " karm ". Sill plader er normalt sammensat af tømmer, men kan være et hvilket som helst materiale.

Hvilket materiale bruges til vindueskarme?

Der findes mange slags sten, der kan bruges som materiale til vindueskarme . Granit, kalksten, marmor og skifer er alle mulige muligheder. Sten har rigtig mange fordele, der gør det til et godt valg at bygge en vindueskarm ud af. Sten er meget fugtbestandig og modstår også skader fra sollys meget godt.

Anbefalede: