Hvad er CP Energy Entex?
Hvad er CP Energy Entex?

Video: Hvad er CP Energy Entex?

Video: Hvad er CP Energy Entex?
Video: МАРКЕТИНГ ПЛАН КОМПАНИИ ENERGYMAX. 2024, Kan
Anonim

Cp Energi Entex . Det var tidligere kendt som Reliant Energi (hvorfra den nu er adskilt), NorAm Energi , Houston Industries og HL&P. Virksomheden har hovedkontor i CenterPoint Energi Tower på 1111 Louisiana Street i Downtown Houston.

Spørgsmålet er også, hvad er CP-energi?

Grundlagt i 1997, CP Energi er en privatejet midstream energi virksomhed, der leverer en omfattende pakke af tjenester på tværs af Texas, Oklahoma, Kansas og New Mexico.

Derudover, hvad er Cpenergy entex? Hvad vi gør. CP Energi er en midstream-virksomhed, der leverer en omfattende pakke af tjenester på tværs af Texas, Oklahoma, Kansas og New Mexico. Vores kunder omfatter olie- og gasproducenter, rørledninger, marketingfolk, midstream-virksomheder og raffinaderier.

Hvilke tjenester leverer CenterPoint Energy derfor?

Hovedkvarter i Houston, CenterPoint Energi (NYSE: CNP) er en Fortune 500 energi nytte, der tjener energi markeder i Texas, Minnesota, Oklahoma, Arkansas, Louisiana og Mississippi. Inden for Texas, de give elektrisk transmission og distribution samt naturlig gas fordeling.

Hvor mange kunder har CenterPoint Energy?

Vi vedligeholder ledninger, pæle og elektrisk infrastruktur, der betjener mere end 2,5 mio kunder i det større Houston-området og i det sydvestlige Indiana.

Anbefalede: